Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Rick Wouters langer bij De Treffers

Linksback Rick Wouters heeft zijn contract met een jaar verlengd. Hij is daarmee de negende speler van de huidige selectie die ook volgend seizoen het rood-zwarte shirt van De Treffers zal dragen.

Rick kwam in de zomer van 2021 over van UDI’19, waar hij twee jaar speelde. Eerder speelde Rick dertien jaar in de jeugdopleiding van NEC. Rick: “Ik ben blij met mijn verlenging. Sportief draaien we een heel goed jaar en ik voel me helemaal op mijn plek bij De Treffers. Dat er al zoveel spelers hebben verlengd is ook positief en ik heb dus veel zin in de komende anderhalf jaar!”

Rick had vorig seizoen veel pech en brak twee keer zijn onderarm. Hierdoor kwam de linksback in zijn debuutjaar tot slechts vijftien competitiewedstrijden voor De Treffers. Na zijn contractverlenging sprak de linksback uit dat hij er alles aan ging doen om dit seizoen het vertrouwen terug te betalen. En met succes. Rick is dit seizoen onomstreden en kwam in alle vijftien competitiewedstrijden in actie, waarvan veertien keer als basisspeler. Hij levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het succesvolle seizoen van De Treffers. Rick: “Ik ben blij dat ik mijn waarde kan bewijzen dit seizoen. De trainer wil aanvallend en met veel druk naar voren voetballen. Dat is ideaal voor mijn spel, omdat ik aanvallend ingesteld ben.” 

Rick scoorde dit seizoen één keer en gaf vier assists. Rick: “In de rest van het seizoen moeten we het achterin dicht houden. We hebben een van de minst gepasseerde defensies en dat wil ik graag zo houden. Daarnaast hoop ik ook aanvallend belangrijk te blijven. We zitten bijna op de helft van de competitie en het zou dus mooi zijn als ik het aantal doelpunten en assists minimaal kan verdubbelen!”

We wensen Rick nog veel succes en plezier de komende anderhalf jaar bij De Treffers!