Samen met De Treffers

Nieuws

De beker gaat ook naar MO19-1

De tripel is binnen! Na twee kampioenschappen is ook het hoofddoel van dit seizoen gehaald. De beker is inmiddels al mee naar Groesbeek na een 4-6 overwinning op SV Twickel in Wezep. Complimenten aan de organisatie en ook aan de tegenstander die vooral met de voorwaartsen en dan speciaal nummer dertien steeds dreigend aanwezig was. Daarnaast stond er een meer dan prima keepster in hun goal, die naast het soms matig afwerken van ons er ook zeker een paar 100% kansen op magistrale wijze uithield. Uit dit stukje kun je concluderen dat de overwinning voor De Treffers terecht was en dat was die ook zeker. Of zoals het prima leidende trio zei: “Jullie hebben het jezelf wel heel lastig gemaakt door al die kansen niet te verzilveren”.

De eerste minuten waren nog voor Twickel, daarna namen we langzaam, maar zeker het initiatief over met een doelpunt van Merle, die wegdraaiende van de tegenstander de bal vervolgens in de hoek wist te krullen. Daarna kwamen er een aantal kansen voor ons, maar als je ze zelf niet maakt geldt de aloude voetbalwet 1-1. Prima afronding en dito aanval trouwens. Net voor rust, in een eerste helft die zelfs zonder Var, maar door een drinkpauze en een ongelukkige val van de nummer tien van de mede finalist met waarschijnlijk een sleutelbeenbreuk tot gevolg bijna een uur duurde. Sterkte vanuit hier. Bijna direct hierna en vlak voor rust wist Kim de bal vanuit een corner van Demi prima tegendraads in te koppen, rust 1-2. In de tweede helft speelden we weer iets beter, vooral met nauwkeurigere passing tot gevolg en daarmee wederom kansen. Na een dik kwartier in de tweede helft was het wederom Kim die de bal na een prima actie zeer beheerst via de binnenkant van de bal liet binnenrollen 1-3. De winst leek binnen. Acht minuten later echter een scrimmage na een corner in onze zestien en de 2-3 werd binnen geschoten. Twaalf minuten en een drinkpauze later was het na voorbereidend werk van Nele, Demi die de kans kreeg om de 2-4 binnen te tikken en dat ook deed. Weer acht minuten later was het zelfs 2-5 nu door onze eigen ACT award winning Nele. Binnen een minuut stond het ook alweer 3-5 en binnen de twee minuten Sam met haar eerste van de dag 3-6. Dat het weer een minuut later ook nog 4-6 werd door een prachtig schot was puur voor de statistiek. Het feest kon beginnen, de awards werden uitgereikt en we kunnen ons gaan opmaken voor een teamweekend eind Juni.

Daarnaast zoeken we nog steeds versterking voor Dames Zaterdag 1 voor komend seizoen. Ben je benieuwd wat jij voor ons en wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan naar 0653714101.