Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Nieuwe leden Business Club Zuid

Recent heeft Business Club Zuid weer twee nieuwe leden erbij gekregen. Lemmers Elektrotechniek en Lumar Verhuur van harte welkom!

Lemmers Elektrotechniek is opgericht in februari 2021 en richt zich op allerlei elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan licht- en krachtinstallaties, verlichting en zonnepanelen. Lemmers Elektrotechniek is gevestigd aan de Cranenburgsestraat in Groesbeek en staat onder leiding van Nick Lemmers. Hij is trots om zich te verbinden aan Business Club Zuid: “Ik heb zelf jarenlang bij De Treffers gevoetbald. Tegenwoordig volg ik de thuiswedstrijden van het eerste elftal met mijn kameraden. Ik kom dus graag bij De Treffers en vind het een mooie club. Via Business Club Zuid kan ik mijn netwerk uitbreiden en dat is natuurlijk ook fijn.”

Lumar Verhuur is een bedrijf uit Horst in Limburg. Voor bouwmaterialen, hoogwerkers, steigers en zelfs sanitaire voorzieningen bij evenementen is Lumar de ideale partner. Vanaf ons jubileumjaar in 2019 is Lumar (bord)sponsor van De Treffers. De komende twee seizoenen blijft Lumar verbonden aan De Treffers als bordsponsor en tevens treedt Lumar toe tot Business Club Zuid. Twan Lensen werkt bij Lumar Verhuur en komt uit Groesbeek. Hij volgt De Treffers al lange tijd en mede daarom blijft Lumar Verhuur als sponsor verbonden aan De Treffers. Bedankt voor het verlengen van het sponsorschap!

Bent u benieuwd naar de talloze (sponsor)mogelijkheden bij De Treffers en/of Business Club Zuid? Neem gerust eens contact op met commercie@detreffers.nl