Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Niels Fleuren nieuwe aanwinst De Treffers

Verdediger Niels Fleuren komt volgend seizoen uit voor De Treffers. Na negentien jaar en 547 wedstrijden in het profvoetbal, speelt Niels volgend seizoen in het rood-zwart. 

Niels is geboren in Boxmeer en begon met voetballen bij Vitesse’08 in Gennep. Vervolgens speelde Niels zes jaar in de jeugdopleiding van VVV en maakte de inmiddels 35-jarige linksback al op 16-jarige leeftijd zijn debuut. Tijdens dertien seizoenen in de Venlose hoofdmacht groeide Niels uit tot een waar clubicoon. Na een jaar bij FC Emmen en vijf jaar bij TOP Oss gaat Niels zijn carrière dus vervolgen bij De Treffers, waar hij erg naar uitkijkt. Niels: “Ik kom uit de regio en ken De Treffers natuurlijk. Het is echt een grote club en bovendien is er al een aantal jaar contact. Daarnaast kwam ik de laatste jaren geregeld kijken en heb ik een aantal keren tegen De Treffers gespeeld. Al met al heb ik al heel lang een positief gevoel bij de club en dus kijk ik uit naar het komende seizoen.”

Niels speelde veruit de meeste wedstrijden als linksback en volgend seizoen richt hij zich ook op die positie. “Mijn voorkeur gaat uit naar de linksback positie, maar centraal achter kan ik ook spelen. Daar staat echter al een aantal jaar een jong talentvol duo, dus die wil ik niet voor de voeten lopen”, aldus de routinier. Nadat bijna zijn hele leven het voetbal de boventoon voerde, staat Niels volgend seizoen minder uren op het trainingsveld. Niels: “Van vijf trainingen in de week worden het nu drie trainingen. Zoals gezegd ben ik bekend met het niveau van de Tweede Divisie en besef ik heel goed dat er volle bak getraind wordt. Ik weet dus zeker dat ik me niet ga vervelen en ik heb heel veel zin in het aankomende seizoen. Met mijn 35 jaar ben ik niet meer de jongste, maar ik ben nog fit en geef altijd de volle 100%!”

Wij wensen Niels alvast veel succes en plezier bij De Treffers! 

Door de komst van Niels Fleuren heeft De Treffers inmiddels negentien spelers vastgelegd voor volgend seizoen. De selectie ziet er nu als volgt uit: Bryan Sirvania, Gino van den Berg, Ricardo Ippel, Jordy Thomassen, Niels Kornelis, Tjeu Langeveld, Robin Janssen, Daan van Hees, Brian Campman, Gavin Vlijter, Coen Maertzdorf, Teije ten Den, Willem den Dekker, Rick Wouters, Ifra Sow, Timo Boomkens, Matthijs van Nispen, Bart Ebbers en Niels Fleuren