Samen met De Treffers

Nieuws

MO19-1 opnieuw kampioen

Voor de zevende keer op rij zijn de meiden van de MO19-1 kampioen geworden! Op het mooie sportpark van Orion stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. Er moest minimaal 1 punt gehaald worden tegen deze ploeg. Gezien de stand op de ranglijst leek dat geen probleem te gaan worden, zij staan immers laatste. Dat was het ook niet, na een 0-3 ruststand werd het uiteindelijk 0-8. Het vermelden waard, naast de doelpunten van Kim, Nele (2) en Ruby zijn de twee doelpunten van keepster Gemma die na de rust even in de spits werd geposeerd. Binnen twee minuten lag haar eerste er al in, even later gevolgd door de tweede en kon ze weer terug ruilen met de stand-inn keepster Sam. Die vervolgens ook gelijk het goal weer vond. De laatste in de jeugd competitie was voor Janne. Zij scoort niet zo vaak, maar dit was wel een fraaie. Daarna barstte het feest los en werd er door hulp van Peter Kaal en Coenen met de kar naar de kantine gereisd. Het grote voordeel van dichtbij voetballen.

Volgende week gaat de reis naar Wezep, waar op de velden van WHC aangetreden moet worden in de finale van de districtsbeker tegen Twickel Mo19-1. Een voor ons volslagen onbekende tegenstander.