Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

LOWIE VAN ZUNDERT LANGER OP ZUID!

Ook volgend seizoen zal spits Lowie van Zundert spelen in het Groesbeekse rood-zwart. De spits wordt overgenomen van NEC Nijmegen en heeft zich voor een seizoen verbonden aan De Treffers. Lowie werd in het seizoen 2018-2019 vanaf de winterstop gehuurd van de Nijmeegse Keuken kampioen divisionist. Hierin maakte van Zundert een verpletterende indruk.
Lowie is blij met zijn definitieve overgang naar Groesbeek. ‘Ik heb het afgelopen halve voetbaljaar een geweldig gevoel overgehouden aan De Treffers. Ik vind het een hele mooie club met een super sfeer. Ik wilde dan ook heel graag blijven bij De Treffers.’
In achttien wedstrijden kwam Lowie tot zeven doelpunten en vier assist. Zijn eerste wedstrijd in het rood-zwart bekroonde hij thuis tegen Jong Sparta met zowel een doelpunt als een assist. In zijn laatste wedstrijd van het vorige seizoen, wederom tegen Jong Sparta, was Lowie wederom doeltreffend.
Voor het aankomende seizoen heeft Lowie zich als doel gesteld om zoveel mogelijk te spelen en te scoren. Hier hopen de club, Lowie en alle supporters natuurlijk ook op.
De Treffers is evenals Lowie blij met de komst en wenst hem heel veel plezier en succes toe!