Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

DILIVIO HOFFMAN VOLGENDE VERSTERKING DE TREFFERS

Dilivio Hoffman gaat Jong FC Den Bosch verruilen voor De Treffers. Dilivio en De Treffers zijn een contact overeengekomen van een jaar.
De 22-jarige aanvaller speelde eerder in de jeugd van Spartaan 20 waarna hij weggeplukt werd door Excelsior Rotterdam. Hier speelde Dilivio tot de 019 maar helaas bleef zijn Rotterdamse doorbraak uit. Hierop werd FC Twente de volgende bestemming. Hier speelde hij voor Jong FC Twente en kwam hij tot vier wedstrijden in de Tweede Divisie.
Via Xerxes DZB en FC Den Bosch (vier invalbeurten in de Keuken Kampioen Divisie) komt de 22-jarige Dilivio nu in Groesbeek terecht.
De Treffers is geen onbekend terrein voor Dilivio. Zowel bij Jong FC Twente als bij FC Den Bosch speelde hij tegen de rood-zwarten. Voor de Brabanders scoorde hij in de onderlinge wedstrijd zelfs twee keer tegen zijn nieuwe ploeg. ‘Vanuit die wedstrijden heb ik een goed gevoel overgehouden aan De Treffers. Het ziet er allemaal perfect uit en ook zowel in als buiten het veld voel ik de warmte van de mensen, dat past prima bij me!’
Dilivio is op beide flanken, in de spits en op 10 inzetbaar. Met zijn snelheid en actie is de rechtspoot voor menig verdediger moeilijk af te stopen. ‘Ik wil niet alleen zo hoog mogelijk eindigen met De Treffers. Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en belangrijk zijn voor de groep. Niet alleen als individu ga ik denken maar voornamelijk in het teambelang. Mijn uiteindelijke doel is nog steeds het betaald voetbal halen!’
Met de komst van Dilivio Hoffman zijn er nu zeven versterkingen gekomen. Dit zijn, Dennis Janssen (Top Oss), Dani Centen (JVC Cuijk), Jermo Wilsterman (FC Lienden), Lowie van Zundert (NEC Nijmegen), Joey Dekkers (Achilles’29), Gino van den Berg (Cambuur Leeuwarden).
We wensen Dilivio veel succes en voetbalplezier toe!