Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Kerst- en Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

Kerst 2022: Op elkaar letten 

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, moet ik opnieuw constateren dat het een bijzonder jaar is geweest. We dachten dat het “na-coronatijdperk” weer rust zou brengen maar daarvan is nauwelijks sprake. Ik zeg niets vreemds als we constateren dat er nare dingen gebeuren in de wereld. De effecten hiervan zijn in onze eigen omgeving direct merkbaar. De oorlog in Oekraïne heeft onder andere tot gevolg dat er een wereldwijde energiecrisis is. De opdrijving van energieprijzen heeft ook zijn effecten op de financiële huishouding van onze club. Zoals ik al eerder in een brief heb gevraagd: kunnen we hier samen op letten en samen verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast zitten sommige mensen er letterlijk en figuurlijk niet warmpjes bij.  De vraag is of we een beetje naar elkaar kunnen omkijken. Elkaar wellicht helpen. Zoals we dat ook moeten doen voor de organisatiekant van onze vereniging. Ik prijs ons gelukkig met de vele vrijwilligers die we hebben, maar ik zie ook dat velen daarvan overvraagd worden. Daarom roep ik jullie op: kunnen we ook binnen de club op elkaar letten? En kun ook jij iets doen voor de club? We kunnen op alle vlakken ondersteuning gebruiken. Laten we er samen de schouders onder zetten!

Het jaar zit er weer bijna op. We maken ons op voor de feestdagen met onze families en vrienden. 

Graag wil ik gezegd hebben dat het uitstekend gaat met de club. Na corona wordt er weer volop gevoetbald. En hoe! Het is mooi om te zien dat het plezier er bij alle teams vanaf spat. Op ons sportpark Zuid is het soms zo druk, dat het puzzelen is om iedereen een goede plek te geven om te trainen en om te kleden. Het eerste elftal draait mee in de top van de Tweede Divisie, en ook de andere prestatieteams doen het uitstekend.                    
Veel commissies regelen en ondersteunen activiteiten op Zuid. Daarbij vaak geholpen door onze trouwe sponsoren. Iedereen, die op welke wijze dan ook, zijn of haar steentje bijdraagt: heel hartelijk bedankt!

Na de jaarwisseling hopen we jullie snel weer te verwelkomen op de velden, langs de lijnen en in de kantine, om samen te genieten van het voetbal en de gezelligheid van onze vereniging.                              

Ik wil jullie, ook namens de andere bestuursleden, een hele warme kerstperiode toewensen en alle goeds voor 2023. Op 7 januari huldigen we alle jubilarissen en vanaf 15.30 uur is er de gebruikelijke nieuwjaarsinstuif. Ik hoop jullie daar allemaal te treffen.

Met sportieve groet,

Theo Jochoms,

Voorzitter De Treffers