Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Hoofdtrainer Leeroy Echteld verlengt contract

De Treffers is met hoofdtrainer Leeroy Echteld een contractverlenging van één seizoen overeen gekomen. In zijn eerste half jaar heeft Leeroy ons eerste elftal naar zijn hand gezet. Met aanvallend en energiek voetbal heeft onze succestrainer De Treffers naar een derde plaats op de ranglijst geleid. 

Leeroy kijkt vanzelfsprekend ook met een heel goed gevoel terug op zijn eerste half jaar op sportpark Zuid: “Ik voel veel waardering vanuit de club en ben daarom blij met mijn contractverlenging. In mijn eerste half jaar heb ik De Treffers leren kennen als een club die brandt van de ambitie. Iedereen binnen De Treffers is constant bezig om zich te verbeteren en de club leeft enorm bij vrijwilligers en supporters. Ik kijk er daarom naar uit om de komende anderhalf jaar onderdeel van deze mooie club te blijven!” Hoewel Leeroy zijn contract heeft verlengd, zijn er wel duidelijke afspraken die de ambities van Leeroy niet in de weg zullen staan. Leeroy: “Er is afgesproken dat ik zou kunnen overstappen naar een betaald voetbalclub, mocht dat aan de orde komen. Het is echter niet zo dat ik iedere BVO zal inruilen voor De Treffers, want daarvoor heb ik het te goed naar mijn zin. Al met al focus ik me nu dus alleen op De Treffers, want dat eis ik ook van mijn spelers.”

In de eerste seizoenshelft boekte De Treffers al de nodige memorabele overwinningen, zoals de 5-2 overwinning op HHC Hardenberg en de sensationele bekerwinst op RKC. Leeroy vult aan: “We hebben inderdaad veel goede wedstrijden gespeeld. Ook de wedstrijd tegen Kozakken Boys (3-0 winst) vond ik bijvoorbeeld een knappe overwinning omdat we toen even in een mindere fase zaten en die wisten te doorbreken.  De uitdaging is nu om de goede lijn van de eerste seizoenshelft door te trekken en de eerste stap die we daarvoor moeten zetten is om nog constanter te worden over een hele wedstrijd gezien.” Tot slot kijkt Leeroy ook nog naar volgend seizoen. “Als ik verder vooruit kijk is het mijn doel om De Treffers verder door te laten groeien naar de top van het amateurvoetbal. Daar ga ik de komende anderhalf jaar alles aan doen!”, aldus onze hoofdtrainer.

We wensen Leeroy de komende anderhalf jaar veel succes en plezier bij onze club!