Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Kennismaken met Raymond Gyasi

De Treffers versterkte zich recent met Raymond Gyasi. Tijd om nog eens nader kennis te maken met de 28-jarige aanvaller. Raymond begon met voetballen bij Zeeburgia in Amsterdam en maakte vier jaar deel uit van de jeugdopleiding van AZ. Vervolgens maakte Raymond de overstap naar de eerste selectie van de Alkmaarders. Tot een officieel debuut voor de Noord-Hollanders kwam het echter niet, maar in dienst van Roda JC (huur), FC Emmen (huur) en Cambuur Leeuwarden speelde Raymond 55 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Vervolgens speelde onze nieuwe aanvaller vanaf 2017 in Noorwegen, Finland, Koeweit en Armenië.

Eind mei speelde Raymond zijn laatste duel voor het Armeense FC Noah en daarna keerde hij terug naar Nederland. Raymond: ”In september ben ik aangesloten bij De Treffers om mijn conditie op peil te houden. Leeroy Echteld ken ik van mijn AZ periode en zo is het contact dus ontstaan. Na de eerste training was ik heel positief verrast over de faciliteiten. De trainingen daarna werd ik nog enthousiaster omdat ik De Treffers ervaarde als warme club en ik onder de indruk was van het niveau op de training.”

Uiteindelijk zijn De Treffers en Raymond om tafel te gaan en mag de aanvaller zich vanaf begin oktober speler van De Treffers noemen. Raymond: “Ik ben heel goed opgevangen bij De Treffers en kijk er naar uit om samen te gaan voor het hoogst haalbare!” Met twee doelpunten in drie invalbeurten (slechts 102 speelminuten) heeft Raymond zijn visitekaartje al afgegeven. Raymond: “Het begin was lekker inderdaad. Eigenlijk zouden we het rustig opbouwen maar ik merkte dat ik al sneller dan verwacht wedstrijdfit was geworden. Inmiddels ben ik klaar om te starten en hoop ik nog vaak van waarde te kunnen zijn voor De Treffers.” 

Raymond kan overigens zowel rechtsbuiten als linksbuiten uit de voeten. Zo viel Raymond in de wedstrijd tegen Kozakken Boys in als rechtsbuiten en tegen FC Lisse als linksbuiten. Raymond: ‘In de jeugd stond ik het vaakst linksbuiten maar daarna heb ik vaker op rechts gespeeld. Hoe dan ook, ik zal altijd alles geven in het veld en heb nu geen voorkeur meer voor een flank.”

We heten Raymond van harte welkom en wensen hem veel succes!