Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

INFORMATIE JUBILEUMTOERNOOI KKZ 26 MEI!

Zoals eenieder ongetwijfeld weet is aanstaande zondag 26 mei het jubileumtoernooi van de KKZ! Op deze mooie dag zullen ongeveer 100 deelnemers de degens kruizen om te bepalen wie er met de grote trofee naar huis gaat. Ook het uitreiken van de poedelprijs is natuurlijk van groot belang. Een prijs is een prijs!

Uiterlijk 11.00 uur dienen alle deelnemers aanwezig te zijn. Om 17.00 uur zullen de finales zijn en natuurlijk is iedereen welkom om deze mooie strijd te aanschouwen!

Informatie voor deelnemers:
* De dag start voor de deelnemers tussen 10:30 en 11:00 uur. Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt iedereen 5 consumptiebonnen. Onder het genot van een
(gratis) kop koffie of thee, zal onze presentator van die dag (Marco Schoofs) het woord tot iedereen richten en de toernooireglementen nader toelichten.
* Als warming-up krijgen alle deelnemers een lekkere kop soep met belegde broodjes geserveerd. Daarna zal de heftige strijd losbarsten.
* Wie gaan er met de grote bekers vandoor en wie krijgt regionale roem op social media en kranten met de poedelprijs? Het is allemaal bekend rond de klok van 17:30 – 18:00 uur, als de finales gespeeld zijn.
* Voor alle deelnemers is er daarna een uitgebreid buffet en er wordt afgesloten met de prijsuitreiking in de feesttent.
* Na de prijsuitreiking wordt het jubileumfeest afgesloten met een afterparty , dus blijf vooral “hangen” om een spetterend slot van de dag mee te kunnen maken!

Tot zondag!