Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Giel Jacobs benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de huldiging van de jubilarissen 7 januari is Giel Jacobs niet alleen bedankt voor 50 jarig lidmaatschap van De Treffers. Hij is die dag ook benoemd tot Lid van Verdienste.

Na zijn voetballoopbaan is Giel verzorger geweest bij de B1 en het 3de elftal. Sinds 2001 is hij ook wedstrijdsecretaris en Giel was toen lid van het algemeen bestuur van onze vereniging. Tegenwoordig valt zijn functie binnen de secotor voetbalzaken. Giel is met anderen verantwoordelijk voor de verdeling van de kleedkamers en de velden op wedstrijd-en trainingsdagen. Dus eigenlijk elke dag.

Daarnaast is Giel sinds die tijd steun en toeverlaat bij de begeleiding van de arbitrage van wedstrijden van het 1ste elftal; hij verzorgt ook de afhandeling van de gele en rode kaarten naar de KNVB. Nagenoeg elke wedstrijd van het 1ste elftal is Giel op pad, bij zowel  thuis- als uitwedstrijden. Hij geeft de geselecteerde spelers door en is contactpersoon naar de tegenstander. Vaak is hij ook reisleider. Kortom: Giel is een onmisbare schakel bij het soepel laten verlopen van de bureaucratie rondom wedstrijden van het 1ste elftal. Hij doet dat met precisie en een grote portie humor. Een niet geringe klus, waarvoor het bestuur hem bedankt en benoemd heeft tot Lid van Verdienste.