Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

CENDRINO MISIDJAN KEERT TERUG BIJ DE TREFFERS

‘Alle goede dingen bestaan in drieën’ luidt een oud Hollands gezegde. Dit gezegde geldt nu ook voor de samenwerking tussen Cendrino Misidjan en De Treffers.
Voor het seizoen 2019/2020 zijn beide een samenwerking voor een jaar aangegaan.

Cendrino (30 jaar) behoeft weinig introductie. De beresterke verdediger is een bekende op Zuid en wist gedurende zijn eerdere twee perioden meerdere bezoekende buitenspelers het voetballende zwijgen op te leggen.

Vorig jaar speelde Cendrino 33 wedstrijden in de Tweede Divisie voor sv Spakenburg. Daarin was hij eenmaal trefzeker en kreeg hij eenmaal de beslissende pass op zijn naam bijgeschreven. De samenwerking tussen hem en Spakenburg werd echter na een jaar beëindigd.

In de eerdere twee perioden op Zuid kwam Misidjan tot 20 competitiewedstrijden verspreid over de seizoenen 2016/2017 (zeven wedstrijden) en 2017/2018 (dertien wedstrijden). Drie goals en drie assist blijven voor altijd onderdeel van deze wedstrijden.
De eerste rood-zwarte periode werd beëindigd doordat Cendrino opgepikt werd door, de destijds, eerste divisionist VVV Venlo.
Nadat een seizoen later zijn contract bij Dordrecht ’90 ontbonden werd maakte Cendrino het seizoen af in Groesbeek. Voor het seizoen erna viel zijn keuze op sv Spakenburg. Na een jaar keert hij dus terug in zijn woonplaats Groesbeek.

Cendrino is blij met de terugkeer. ‘Ik kom wederom thuis en dit keer blijf ik langer dan een half seizoen! Ik ben er nu vanaf het begin van het seizoen en blijf in ieder geval tot het einde van het seizoen om de nieuwe ontwikkelingen mee te maken.
De Treffers is voor mij echt een vertrouwde en prettige omgeving. Ik ken de club en de mooie mensen en verder woon ik op hele korte afstand in Groesbeek. Daarnaast is het ideaal te combineren met mijn opgestarte bedrijfje.’
Zijn doel is helder. ‘Wij zijn De Treffers en moeten gewoon om de bovenste plaatsen meedoen, verder wil ik de jonge jongens helpen in hun ontwikkeling!’

We wensen Cendrino veel plezier en succes op Zuid!