Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

BOB MELIS VERSTERKT DE TREFFERS

De Treffers is met Bob Melis een contract voor twee seizoenen overeengekomen. Deze negentienjarige middenvelder was vanaf het begin van de voorbereiding op proef en heeft de Technische Commissie weten te overtuigen van zijn kwaliteiten.

De afgelopen drie jaar maakte Melis onderdeel uit van de jeugdopleiding van PSV, hier schopte hij het uiteindelijk tot de O19-1. Voor zijn tijd bij PSV speelde Melis tevens drie jaar bij NAC Breda, hij begon met voetballen bij TSV Gudok in Tilburg.

Melis kwam op de radar bij De Treffers doordat hij en oud-speler Ruben Rodrigues dezelfde zaakwaarnemer hebben. Omdat de rood-zwarten nog op zoek waren naar extra versterking kwam zo het spreekwoordelijke balletje aan het rollen. Bob is erg blij met zijn overstap: ‘Inmiddels loop ik al vier weken rond bij De Treffers en heb ik dus al een hele goede indruk gekregen van de club. De Treffers straalt professionaliteit uit en de faciliteiten zijn fantastisch.’

De middenvelder richt zich in eerste instantie op de positie van aanvallende middenvelder maar kan ook op andere posities op het middenveld uit de voeten. ‘Ik zie mezelf niet als een klassieke nummer 10, met mijn loopvermogen kan ik ook van waarde zijn als centrale middenvelder.’ Daarnaast zijn de sterkste punten van Melis zijn spelinzicht, techniek en tweebenigheid.

Melis is erop gebrand om te slagen bij De Treffers om vervolgens nog de stap naar het betaald voetbal te kunnen maken. Toch heeft hij voor twee seizoenen getekend en dit is omdat Melis een duidelijk plan voor ogen heeft: ‘Ik ben natuurlijk nog jong en wil mezelf de tijd gunnen om te wennen bij deze mooie club. In twee jaar heb ik meer tijd om te laten zien wat ik in me heb. Ik heb er vertrouwen in dat de stap omhoog dan vanzelf komt.’

Wij wensen Bob veel plezier en succes toe op sportpark Zuid!