Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Brian Campman en Gavin Vlijter verlengen contract

De Treffers heeft met Brian Campman en Gavin Vlijter overeenstemming bereikt over de verlenging van hun contract. Middenvelder Campman gaat na de zomer zijn derde seizoen in bij De Treffers en aanvaller Vlijter staat voor zijn vierde seizoen. 

Brian Campman kwam in de zomer van 2021 over van OSS’20 en veroverde direct een basisplaats. In zijn eerste seizoen bij De Treffers was Campman de speler met de meeste speelminuten en dat is midden in zijn tweede seizoen opnieuw het geval. In totaal speelde de 23-jarige middenvelder 56 wedstrijden voor De Treffers, waarin hij zeven keer scoorde. Brian: “Ik ben blij met mijn contractverlenging. Vanaf begin af aan heb ik De Treffers als een hele mooie en warme club ervaren. Hoewel ik ben benaderd door andere amateurclubs, was het altijd mijn intentie om bij De Treffers te blijven. Het zorgt voor rust en duidelijkheid nu het rond is en dat kan de prestaties alleen maar ten goede komen.”

Brian kijkt dus uit naar zijn komende periode bij De Treffers, maar midden in het seizoen is het ook een goed moment om terug te blikken op de eerste seizoenshelft. Brian evenaarde met drie goals al bijna zijn doelpuntenproductie van vorig seizoen (vier goals) en tevens heeft de middenvelder al meer assists dan vorig seizoen (vijf tegenover twee). Brian: “Ik denk dat ik tevreden kan zijn met mijn inbreng, want ik vind dat ik stabieler ben geworden in mijn spel dan vorig seizoen. Desondanks wil ik nog bepalender worden. Het is nog altijd mijn ambitie om door te breken in het betaalde voetbal en daarom werk ik er hard voor om succesvol te zijn met De Treffers.”

Een wedstrijd waarin Brian zich van zijn beste kant liet zien was de gewonnen bekerwedstrijd tegen Eredivisionist RKC. De middenvelder zorgde met een vrije trap voor de bevrijdende 2-0 en die wedstrijd was voor Brian dan ook zijn hoogtepunt van het seizoen. “Mijn goal en de hele wedstrijd tegen RKC was echt onbeschrijfelijk. Vorig seizoen scoorde ik ook een vrije trap en werden een aantal andere pogingen op bizarre wijze tegengehouden. Dat de bal er nu zo in ging was heel gaaf. Beter kan niet!” Volgende week speelt De Treffers wederom op eigen veld tegen een Eredivisie club als SC Cambuur op bezoek komt. Brian: “Ik kijk vol vertrouwen uit naar Cambuur. Tegen RKC hebben we als team nauwelijks iets weggegeven en ik zou niet weten waarom we niet nog een keer kunnen winnen.” Na de wedstrijd tegen Cambuur kan de focus op de hervatting van de competitie op 21 januari. Brian: “We moeten de lijn van de eerste seizoenshelft doortrekken. Als we in de top 5 eindigen hebben we een goed seizoen gedraaid, maar natuurlijk leeft het in de spelersgroep om voor het hoogst haalbare te gaan!”

Gavin Vlijter draagt sinds de zomer van 2020 het rood-zwarte tenue van De Treffers. Voor zijn periode op Zuid speelde Vlijter één seizoen voor MVV en vier seizoenen voor Fortuna Sittard. De 25-jarige aanvaller zit nog goed op zijn plek bij De Treffers. Gavin: “Ik voel me echt op mijn gemak en heb het naar mijn zin bij De Treffers. Door het coronavirus werd mijn eerste seizoen bij De Treffers afgebroken en dus zie ik dit eigenlijk pas als mijn tweede seizoen. Op dit moment gaat het beter dan vorig seizoen en ik kijk er naar uit om die stijgende lijn door te trekken.”

Gavin speelde vorig seizoen 23 competitiewedstrijden (waarvan 22 keer als basisspeler). In deze wedstrijden scoorde de snelle vleugelaanvaller drie keer en gaf hij vier assists. In het huidige seizoen kwam Gavin in iedere competitiewedstrijd in actie, waarvan zeven keer als invaller, en scoorde hij vijf  keer. Net zoals voor Brian Campman was voor Gavin de wedstrijd tegen RKC ook een hoogtepunt. Gavin scoorde namelijk de 1-0 in het bekerduel. Gavin: “Aan het begin van het seizoen had ik nog last van een meniscus blessure die ik vorig seizoen heb opgelopen. Ik moest hard werken om een basisplaats te verdienen en ik ben blij dat ik mezelf daarna weer heb kunnen laten zien.”  Tot slot kijkt Gavin uit naar de rest van het seizoen. “Hopelijk kan ik nog vaker belangrijk zijn voor De Treffers dit seizoen. Ik doe er alles aan om weer een basisplaats te veroveren, maar als mijn concurrenten het beter doen dan gun ik het zo ook. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde gezamenlijke doel en dat is om zo hoog mogelijk met De Treffers te eindigen!” 

We wensen Brian en Gavin veel succes en plezier bij onze club de komende anderhalf jaar!

Selectie De Treffers 2023/2024: Niels Kornelis, Ricardo Ippel, Tjeu Langeveld, Bryan Sirvania, Jordy Thomassen, Gino van den Berg, Daan van Hees, Willem den Dekker, Rick Wouters, Coen Maertzdorf, Brian Campman en Gavin Vlijter

Selectie De Treffers 2024/2025: Bryan Sirvania, Jordy Thomassen, Gino van den Berg, Daan van Hees, Willem den Dekker.