Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Bijzondere voetbalwedstrijd aanstaande zondag 16 juni

Op zondag 16 juni om 11.00 uur vindt een bijzondere voetbalwedstrijd plaats. Oud-spelers die in november verkozen zijn in het Elftal van de Eeuw, spelen die ochtend tegen het huidige Voetbal Plus team. 

Het was een bont gezelschap in november. De oud-spelers kregen van presentator Frank Evenblij te horen dat ze in het jubileumteam hoorden. Hierna is het idee geboren om tijdens de feestweek waarin we ons honderdjarig bestaan vieren, een wedstrijd te spelen met als tegenstander het Voetbal Plus team. Dit team bestaat uit voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Het Elftal van de Eeuw wordt gecoacht door trainer Jan Peters. Verder ziet het team er als volgt uit:
Jan Liebers (keeper). In de achterhoede: Jasper Zuidwijk, Willie Willems, Piet Giebels en Joop van den Ing. In de middenlinie: Erwin Wennekers, Frank Wijnhoven en Paul Janssen. In de voorhoede spelen: Henk Grim, Saïd Echarqui en Sandy Schreur.
Bram Janssen, de zoon van Paul, neemt deel in het Voetbal Plus team waarmee vader en zoon tegelijk op de grasmat zullen verschijnen.

Bent u nieuwsgierig of de oud-voetballers hun technieken nog beheersen en of de conditie van destijds nog steeds op peil is? En in hoeverre zijn zij bestand tegen het op elkaar ingespeelde Voetbal Plus team? Bezoek dan deze bijzondere gratis wedstrijd op Sportpark Zuid.