Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Onderhoud velden in de zomervakantie

Na de geweldige feestweek wordt het langzaam stil op sportpark Zuid. Nadat direct na het weekend begonnen is met het opruimen van de feesttent met alle verdere opstallen werden (letterlijk) de sporen zichtbaar van de schade aan de natuurgrasvelden. Met name de grasmat van veld 6 heeft nogal wat schade opgelopen maar dit is niet vreemd gelet op de belasting door de festiviteiten.

       

       

Aannemersbedrijf TOP Sport & Groen is in opdracht van Stichting Nijerf direct gestart met de noodzakelijke cultuurtechnische werkzaamheden. Boven het geplande jaarlijks onderhoud moet veld 6 en deels veld 5 intensiever worden aangepakt, zo wordt bv de gehele toplaag gefreesd om een egaal vlakke grasmat terug te krijgen.

Het hoofdveld en veld 4 waren reeds eerder in onderhoud genomen. De verwachting is dat de natuurgrasvelden, afhankelijk van de weersomstandigheden vanaf 12 augustus weer beschikbaar zijn. Veld 6 krijgt in de laatste week van de zomervakantie nog bezoek van Kindervakantiewerk waardoor dit veld nog iets langer niet bespeeld kan worden.

Stichting Nijerf