Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Koninklijke Onderscheiding voorzitter tijdens Jubileumreceptie

Op donderdag 20 juni, tijdens de Jubileumreceptie in onze mooie feestweek, heeft onze voorzitter Bert Janssen een Koninklijke Onderscheiding van de burgemeester van Mook en Middelaar, dhr. Gradisen, in ontvangst mogen nemen. Bert was volledig verrast.

De initiatiefnemers vonden deze bijzondere gelegenheid erg speciaal voor de uitreiking, vooral omdat de club 100 jaar bestaat en Bert het grootste deel van zijn vrijwilligersactiviteiten voor De Treffers heeft uitgevoerd.

Na zijn voetbalcarrière in ons eerste elftal begin jaren ’80, waarmee Bert moest stoppen wegens een knieblessure, kwam Bert in het jeugdbestuur. Hij was ruime tijd voorzitter. Later werd bij vice-voorzitter onder Sjaak Thijssen en sinds 2004 is Bert voorzitter van De Treffers. Onder zijn loyaliteit en betrokkenheid naar de vereniging zijn veel (maatschappelijke) activiteiten ontplooid. Bert staat erom bekend een groot hart te hebben voor de (lokale) gemeenschapszin en neemt draagt initiatief en betrokkenheid van anderen ook een warm hart toe. De samenwerking met Pluryn en De Rabobank zijn een van initiatieven waar Bert aanjager van is geweest. Ook is hij nauw betrokken bij de Tweede Divisie tak binnen de KNVB. Bevlogen, met 100 % inzet en volledig persoonlijk belangeloos weet Bert zich dagelijks voor De Treffers in te zetten.

Naast De Treffers heeft Bert zich jarenlang ingezet voor de lokale wijkraad, de Boskapel op de Biesselt en de lokale Schutterij. Wij danken de burgemeester voor de zeer persoonlijke uitgebreide speech en feliciteren Bert met deze zeer terechte en mooie blijk van waardering voor waar hij zich al ruim 30 jaar hard voor maakt.

Wij danken daarnaast graag ook alle aanwezigen op de receptie voor de komst, de mooie woorden van o.a. burgemeester Slinkman van Berg en Dal en anderen en de organisatie voor de heel goed georganiseerde, gezellige avond.