Corona-protocollen

Beste voetballiefhebber,

We gaan weer beginnen! De komende weken gaan we gelukkig het voetbal weer opstarten.  Het zal dit seizoen helaas (voorlopig?) anders zijn dan normaal.

Het coronavirus is er nog en daar zullen we als vereniging rekening mee moeten houden. Het zal wennen zijn, maar we hopen en verwachten dat iedereen aan het voetbalspel nog evenveel plezier zal beleven als voor het corona-tijdperk.

De afgelopen week heeft het bestuur de regels en adviezen van o.a. de overheid en de KNVB omgezet in een algemeen protocol voor het bezoeken van ons sportpark en in protocollen voor verschillende leeftijdsgroepen voor de teams van De Treffers en de bezoekende verenigingen. Deze protocollen gaan per direct in. Je vindt informatie over het gebruik van de velden, de kleedkamers, de dug-outs, de wedstrijdbespreking, de horeca, het vertrek naar uitwedstrijden, etcetera. Bezoek regelmatig de website voor eventuele updates en lees de protocollen goed door.

De protocollen worden actueel gehouden op onze website: www.detreffers.nl

Voor vragen of opmerkingen kun je e-mailen naar: corona@detreffers.nl

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich aan de maatregelen zal houden. Alleen als iedereen zich strikt houdt aan de regels kunnen we verantwoord blijven sporten.

Het bestuur

Noot: Afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus kunnen de protocollen worden aangepast. Wij volgen hierin de richtlijnen van het kabinet, RIVM, NOC-NSF, de KNVB, de Veiligheidsregio en Gemeente Berg en Dal.

Overzicht protocollen (lees deze zorgvuldig voorafgaand aan een bezoek aan Sportpark Zuid):

 1. Algemene regels op Sportpark Zuid
 2. Gezondheidsverklaring
 3. Protocol bij wedstrijden De Treffers 1
 4. Protocol teams De Treffers onder 18
 5. Protocol bezoekende teams bij De Treffers onder 18
 6. Protocol teams De Treffers boven 18
 7. Protocol bezoekende teams bij De Treffers boven 18
 8. Protocol team De Treffers Onder 19-1
 9. Protocol bezoekende teams bij De Treffers Onder 19-1
 10. Protocol team De Treffers Onder 21
 11. Protocol bezoekende teams bij De Treffers Onder 21
X