Samen met De Treffers

Corona-protocollen

Beste voetballiefhebber,

Het seizoen is alweer enige tijd geleden van start gegaan. Na een mooie start hebben we op dinsdag 29 september van de overheid te horen gekregen dat, tot nader order, alle thuiswedstrijden (en trainingen) zonder publiek moeten plaatsvinden. Het zal dit seizoen helaas (voorlopig?) anders zijn dan normaal. Op die datum zijn ook de regels weer verder aangescherpt.

Het coronavirus is er nog en daar zullen we als vereniging rekening mee moeten houden. Het zal wennen zijn, maar we hopen en verwachten dat iedereen aan het voetbalspel nog evenveel plezier zal beleven als voor het corona-tijdperk.

Eerder hadden we al protocollen met daarin de regels en adviezen van o.a. de overheid en de KNVB voor het bezoeken van ons sportpark. Voor verschillende leeftijdsgroepen voor de teams van De Treffers en de bezoekende verenigingen zijn deze protocollen hieronder te vinden. Als laatste is toegevoegd het vernieuwde protocol met maatregelen die per 29 september gelden. Daarbij gaat het over het mogen betreden van het sportpark en wat te doen bij het rijden voor de jeugd naar uitwedstrijden. Bezoek regelmatig de website voor eventuele updates en lees de protocollen goed door.

De protocollen worden actueel gehouden op onze website: www.detreffers.nl

Voor vragen of opmerkingen kun je e-mailen naar: corona@detreffers.nl

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich aan de maatregelen zal houden. Alleen als iedereen zich strikt houdt aan de regels kunnen we verantwoord blijven sporten.

Het bestuur

Noot: Afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus kunnen de protocollen worden aangepast. Wij volgen hierin de richtlijnen van het kabinet, RIVM, NOC-NSF, de KNVB, de Veiligheidsregio en Gemeente Berg en Dal.

Overzicht protocollen (lees deze zorgvuldig voorafgaand aan een bezoek aan Sportpark Zuid):

 1. Algemene regels op Sportpark Zuid
 2. Gezondheidsverklaring
 3. Protocol bij wedstrijden De Treffers 1
 4. Protocol teams De Treffers onder 18
 5. Protocol bezoekende teams bij De Treffers onder 18
 6. Protocol teams De Treffers boven 18
 7. Protocol bezoekende teams bij De Treffers boven 18
 8. Protocol team De Treffers Onder 19-1
 9. Protocol bezoekende teams bij De Treffers Onder 19-1
 10. Protocol team De Treffers Onder 21
 11. Protocol bezoekende teams bij De Treffers Onder 21
 12. Aanvullende corona-maatregelen per 29 september 2020
 13. Stappenplan bij verdenking coronabesmetting (KNVB)