Nieuws

van De Treffers

UPDATE CORONAVIRUS 29 MEI 2020

Op 28 mei heeft het bestuur weer om tafel gezeten. Dit in aanwezigheid van Jan Verbeet en Sjaak Thijssen (beide lid van het Corona-effecten team waarover we eerder al communiceerden). De ingezette strategie om tot een sluitende begroting te komen werd onderstreept.

We vatten die strategie nog een keer samen:
1. We doen een beroep op de nieuwe Noodfondsmaatregel waardoor een deel van de loonkosten gedekt worden
2. We besparen verder op loonkosten
3. We zetten extra sponsoractiviteiten op
4. We organiseren ledenacties waarmee leden naar eigen draagkracht kunnen bijdragen

Selectie
Er stoppen aan het einde van het seizoen minimaal 6 selectiespelers. Daardoor komt er binnen de afgeslankte begroting ruimte voor het aantrekken van nieuwe spelers. Voetbalzaken heeft besloten, met het nieuwe beperkte budget, om de volledige selectie te laten bestaan uit het Zondag 1- team en het O21 elftal.

Kantine al eerder open, binnen de maatregelen!
Deze week kwam het signaal uit Den Haag dat sportkantines naar alle waarschijnlijkheid per 1 juli open mogen. We gaan er vanuit dat dit ook echt gebeurt en starten daarom met een werkgroep die de voorbereidende werkzaamheden oppakt. We vragen een aantal horecaondernemers om met ons mee te denken. Zij doen immers vanaf 1 juni ervaring op met de praktijk van de 1,5 meter maatregel. De openstelling van de kantine, maar nog belangrijker, de maatregel dat spelers tot O19 weer samen mogen voetballen, betekent dat we gaan kijken of we in de zomerperiode een aantal Treffers-toernooitjes kunnen organiseren.

Activiteiten
De werkgroep “De Treffers bleef thuis” bereidt twee activiteiten voor die plaatsvinden in de vakantieperiode. Een fietst- en een wandeltocht voor kleine groepen. Zodra daar meer over bekend is, melden we dat jullie.

Het bestuur is van plan om over 14 dagen alle leden per brief te informeren over de financiële situatie en de voorgestelde bezuinigingsmaatregelen.

Wij wensen jullie allemaal fijne en zonnige Pinksterdagen, met sportieve groet!

Bestuur De Treffers

 

 

 

X