Nieuws

van De Treffers

BERICHTGEVING RONDOM CORONAVIRUS

Eerdere berichten rondom het coronavirus:

22 maart 2020

In deze voetballoze periode waarin Sportpark Zuid gesloten en als gevolg van de gemeentelijke noodverordening voor iedereen verboden terrein is, zal het bestuur jullie regelmatig via de website en social media informeren over de actuele situatie. Er is op dit moment nog steeds heel veel onduidelijk. Zo is het nog onduidelijk of en wanneer de trainingen en competities hervat kunnen worden.

We hebben korte lijnen met de KNVB en de belangvereniging van de Tweede Divisie Clubs (CVTD). De financiële impact van de maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het virus zijn enorm. De club heeft momenteel geen inkomsten, maar de kosten lopen voor een belangrijk deel door. We werken op dit moment aan verschillende scenario’s. Samen met de KNVB, accountants en 2e en 3e divisie verenigingen onderzoeken we op dit moment de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid.

Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat we alle ontwikkelingen op de voet volgen en de vinger aan de pols houden.

Het bestuur heeft besloten om, in verband met de effecten van het coronavirus,  in plaats van tweewekelijks voorlopig elke week, via Skype, bij elkaar te komen.

We vragen iedereen de voorschriften van het RIVM op te volgen en wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Bestuur De Treffers

 

19 maart 2020

De Veiligheidsregio Gelderland – Zuid, waaronder ook de gemeente Berg en Dal valt heeft een noodverordening vastgesteld die met onmiddellijke ingang bepaalt dat alle sportvelden, sporthallen en zwembaden gesloten dienen te worden voor publiek. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus tijdens het sporten en bewegen tegen te gaan. Daarom is per direct Sportpark Zuid gesloten voor bezoekers. Het is tot nader bericht verboden het sportpark te betreden. Er vindt ook toezicht en handhaving plaats door politie en boa’s. Wij doen een beroep op alle ouders om ervoor te zorgen dat kinderen zich geen toegang tot Sportpark Zuid verschaffen. Dit alles in de strijd tegen het coronavirus!

Bestuur De Treffers

Eerdere berichten rondom het coronavirus:

12 maart 2020

Het bestuur van De Treffers heeft, tot nader bericht en met onmiddellijke ingang, besloten dat alle activiteiten die gerelateerd zijn aan de vereniging komen te vervallen vanwege het coronavirus. Naast de sportactiviteiten vallen hier ook het onderhoud van het sportpark door vrijwilligers onder. Tot nader bericht zullen dus ook de Maandaggroep en de Madaramgroep niet in actie komen. De beslissing is gebaseerd op de mededelingen en adviezen van de regering, KNVB en RIVM.

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, kondigde het kabinet donderdag aan dat (sport-)evenementen met meer dan honderd bezoekers geen doorgang kunnen vinden. De KNVB besloot daarop alle officiële wedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten en adviseerde de verenigingen om ook niet te trainen. Het bestuur heeft, tot nader bericht en volgende het advies van de KNVB, besloten om per direct alle vriendschappelijke wedstrijden, trainingen en andere bijeenkomsten niet door te laten gaan. Ook ons clubhuis wordt, tot nader bericht, voor bezoek gesloten, geplande events gaan niet door. Alleen vergaderingen op de club, mits kleinschalig en noodzakelijk, vinden doorgang.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend en zullen u berichten over eventuele andere maatregelen.

Bestuur De Treffers

 

X