ACTUEEL – WEDSTRIJDPROGRAMMA

Wedstrijdprogramma

Het programma voor de aankomende wedstrijden kun je vinden in de onderstaande KNVB Uitslagen en Programma widget. Voor eventuele afgelastingen kun je hier ook terecht evenals voor de uitslagen van de gespeelde wedstrijden. Kijk voor een uitleg van de KNVB widget verder op deze pagina.

Uitleg KNVB Uitslagen en Programma Widget

De KNVB widget is het officiële voetbalprogramma van de KNVB. Behalve het voetbalprogramma vindt u hier ook de uitslagenstanden en afgelastingen.

Deze pagina bevat het programma voor de komende 14 dagen en de uitslagen van de afgelopen 7 dagen van WNC zoals deze bekend zijn bij de KNVB. Thuis- en uitwedstrijden worden in een aparte lijst getoond. Dus als je het complete programma van de komende weken wilt bekijken, vergeet dan nooit zowel de thuis- als de uitknop te gebruiken.

In de widget is een 4-tal knoppen beschikbaar die de hoofdnavigatie binnen de widget vormen. De functies van deze knoppen zijn herkenbaar aan de hand van de symbolen op de knoppen:

Hier een korte uitleg van de knoppen.

  1. Navigatie naar de thuiswedstrijden
  2. Navigatie naar de uitwedstrijden
  3. Navigatie naar de uitslagen van de gespeelde wedstrijden
  4. Navigatie naar het nieuws

Als men op de regel van een wedstrijd gaat staan en er op klikt krijgt men de details van de wedstrijd.

co = Competitie

be = Beker

vr = Vriendschappelijk/Oefenwedstrijd

Ook in het uitslagenscherm zijn afgelaste wedstrijden herkenbaar aan de rode kleur en de tekst “AFGELAST”.

Voor elk team informatie, uitslagen en standen klik op het rondje met de i. Je wordt dan automatisch naar het desbetreffende team op www.voetbal.nl gelinkt (nieuw venster). Even inloggen en alle gegevens zijn beschikbaar. De reguliere competitie wordt standaard geopend, voor de beker klik op het tab-blad beker. Eenmaal ingelogd kun je vanuit de widget meerdere teams bekijken zonder opnieuw in te loggen. Heb je nog geen inlog gegevens, dan moet je je eenmalig gratis registreren.

 

Veel navigatie plezier.

 

 

X